Ndërlidhjet

SHKUP


Përfaqësuesit e misioneve ndërkombëtare në Maqedoni kërkuan nga qeveria në Shkup që sa më parë të heqë punktet e policisë maqedonase nëpër rajonet e krizës dhe t’u mundësojë shqiptarëve lirinë e qarkullimit.
Përfaqësuesit e NATO-s, Bashkimit Evropian dhe OSBE-së thanë se punktet policore janë të panevojshme.
XS
SM
MD
LG