Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i OKB-së pritet të votojë gjatë ditës planin lidhur me forcën paqëruajtëse në Afganistan .
Pesë anëtarët e përherëshëm të Këshillit të Sigurimit-Shtetet e Bashkuara, Britania, Franca, Rusia dhe Kina, janë dakorduar me tekstin e projekt rezolutës.
Plani do t’i japë forcës shumkombëshe prej tre deri pesë mijë trupash, të udhëhequra nga Britania, një mandat gjashtëmuajsh, me mundësi vazhdimi.
XS
SM
MD
LG