Ndërlidhjet

BRUKSEL


Delegatët nga afro 100 vende, organizata jo-qeveritare dhe organizma ndërkombëtarë filluan bisedimet dyditëshe në Bruksel lidhur me rindërtimin e Afganistanit.
Komisioneri për çështjeve të jashtme i Bashkësisë Evropiane, Chris Patten, tha se pas decenie luftërash është imperativ që bashkësia ndërkombëtare të angazhohet plotësisht në Afganistan dhe të mbesë e angazhuar atje.
XS
SM
MD
LG