Ndërlidhjet

ANKARA


Ministrat e Mbrojtjes nga vendet e Evropës Jug-lindore janë takuar në Turqi që të bisedojnë për luftën ndërkombëtare kundër terrorizmit, sikurse edhe çështjet lidhur me sigurinë kufitare dhe kontrollin e armëve për zhdukje në masë.
Në samit marrin pjesë ministrat nga, Turqia, Shqipëria, Bullgaria, Maqedonia, Greqia, Rumania, Ukraina, Italia, Kroacia dhe Sllovenia.
Uashingtoni ka dërguar në këtë mbledhje një asistent të sekretarit të mbrojtjes për çështje ndërkombëtare të sigurisë.
XS
SM
MD
LG