Ndërlidhjet

JOKOHAMA/JAPONI


Në Japoni përfundoi konferenca ndërkomëtare për luftimin e tregëtisë me fëmijë për qëllime seksuale me zotimin e delegatëve që të përforcojnë luftën kundër abuzimit të fëmijëve.
Në deklaratë insistohet që bota të mbrojë fëmijët nga të gjitha format e eksploatimit seksual dhe kërkohet nga qeveritë, organizatat jo-qeveritare dhe të tjerët që të miratojnë ligje dhe programe për të siguruar mbrojtjen e fëmijëve.
Konferenca u organizua nga UNICEF-i dhe qeveria japoneze.
XS
SM
MD
LG