Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka bërë thirrje për mbikëqyrjen e aksioneve izraelite kundër palestinezëve, por masa e miratuar mbrëmë nuk është obliguese veçse shpreh brengën e opinionit ndërkombëtar.
Asamblea dënon “aktet e terrorit” kundër izraelitëve dhe palestinezëve, kërkon t’i jepet fund dhunës 15 muajshe në Lindje të Afërt dhe një mekanizëm mbikëqyrës që do të dërgonte vëzhgues, të cilët Izraeli i kundërshton.
XS
SM
MD
LG