Ndërlidhjet

STRASBUR


Ish presidenti jugosllav, Sllobodan Millosheviq ka drejtuar padi në Gjykatën Evropiane për të Drejtat e Njeriut në Strasbur, lidhur me arrestimin e tij nga Tribunali i Kombeve të Bashkuara.
Në komunikatën e Gjykatës në Strasbur thuhet se Millosheviq ankohet lidhur me arrestimin e tij, paraburgimin dhe se proceduart e Gjykatës së Hagës ndaj tij të shkelin Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut.
Padia e Millosheviqit i drejtohet Holandës ku ndodhet selia e Tribunalit.
XS
SM
MD
LG