Ndërlidhjet

PRISHTINË


Është e domosdoshme që midis Kosovës dhe Paktit të Stabilitetit për Ballkanin të vendoset bashkëpunim i ngushtë, ka thënë Eduard Busek, koordinator i ardhshëm i këtij Pakti, pas bisedimeve që kishte në Prishtinë me tre liderët politikë të Kosovës, Ibrahim Rrugovën, Hashim Thaçin dhe Ramush Haradinaj.
Eduard Busek tha se gjatë takimit është biseduar ardhmëria e Kosovës dhe se pret formimin e institucionve të saj dhe një qeverie të suksesshme.
XS
SM
MD
LG