Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski në fjalimin e tij tradicional në Parlament i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të mbështesë përpjekjet për një Maqedoni multi-etnike dhe të unifikuar.
“Ishte vit i dhimbjeve, por edhe vit kur vumë bazat e Maqedonisë si pjesë e Evropës” , ka thënë Trajkovski dhe ka ftuar partitë politike të veprojnë me përgjegjësi.
Sidoqoftë, ”përballja me terroristët”, siç është shprehur presidenti Trajkovski, nuk ka përfunduar.
XS
SM
MD
LG