Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senati i Shteteve të Bashkuar ka dhënë miratimin final të legjislaturës nga ana e Kongresit sipas së cilit Qeveria Amerikane parasheh një ndihmë për vendet e jashtme prej 15 miliardë e 400 milionë dollarë, gjatë vitit fiskal 2002.
Presidenti George Bush pritet të nënshkruaj ligjin ndonëse parasheh 200 milion dollarë më shumë se që kishte kërkuar.
Për republikat ish Sovjetike parashihen - 784 milionë dollarë, kurse për vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore - 621 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG