Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Pakistani ka shfaqur brengosje lidhur me raportet për lëvizjet e trupave të Indisë përgjatë kufirit të përbashkët dhe thotë se është i obliguar që të ndërmarrë të gjitha kundërmasat përkatëse.
India vendosi të tërheqë ambasadorin e vetë nga Islamabadi, duke thënë se Pakistani vazhdon të promovojë terrorizmin tej-kufitar, por Islamabadi nuk lëviz diplomatin e tij nga India.
XS
SM
MD
LG