Ndërlidhjet

RAMALLAH/JERUSALEM


Lideri palestinez Yasser Arafat ka thënë se është i vendosur që të marrë pjesë në kremtet e Kërshëndellave në Betlehem, vendlindjen e Krishtit, dhe do të udhëtojë 50 kilometra këmbë, po të duhet, dhe askush nuk mundet ta ndalë.
Kabineti i sigurisë izraelite ka vendosur ta ndalojë udhëtimin e Arfatit në Bregun Perëndimor-nëpërmjet territoreve të kontrolluara nga Izraeli, sepse ai nuk vepron, siç thuhet, “që të shpartallojë organizatat terrorioste palestineze”.
XS
SM
MD
LG