Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Gjingjiq ka shfaqur shpresën se prania e përfaqësuesve ndërkombëtarë do të jetë vendimtare për rezultatin e bisedimeve midis Beogradit dhe Podgoricës për rirregullimin e raporteve në federatën jugosllave.
Sidoqoftë, Gjingjiq ka thënë se nuk pret diçka të re nga këto bisedime sepse dihen dy platformat egzistuese të Beogradit dhe Podgoricës për rirregullimin e raporteve.
Por, ka thënë Gjingjiq, moti që vjen do të jetë vit kur do të bëhen hapat e parë nga autonomia e Vojvodinës.
XS
SM
MD
LG