Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti i Rusisë,Vlladimir Putin ka shfaqur mendimin se viti i kaluar ka qenë i suksesshëm dhe se ekonomia e vendit po përmirësohet dukshëm me një rritje vjetore prej 5.5 përqind.
Në një bisedë televizive me shikues, Putin ka thënë gjithashtu se marrëdhënjet e Moskës me Uashingtonin nuk duhet të keqësohen nga vendimi i Shteteve të Bashkuara për tërheqje nga Marrëveshja për Raketat Antibalistike e vitit 1972.
XS
SM
MD
LG