Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush në mesazhin e Kërshëndellave ka thënë se edhe në këtë kohë lufte, lutemi për paqë mbi faqe të Dheut dhe për vullnet të mirë për njeriun.
Presidenti i amerikan veçanësisht u ka shfaqur mirënjohje pjesëtarëve të armatës, shumë prej tyre të ndarë nga familjet, sepse i shërbejnë atdheut, ka thënë George Bush.
XS
SM
MD
LG