Ndërlidhjet

BEOGRAD


Këshilli suprem i Mbrojtjes vendosi që ushtria jugosllave të kaloj në organizimin e sistemit të korpuseve e jo siç ishte deri tash në atë të armatave, ka kumtuar kabineti ushtarak i presidentit të Jugosllavisë.
Me këtë organizim të ri thuhet se do të mundësohet riorganizimi dhe racionalizimi i ushtrisë jugosllave dhe do të mundësohet zvogëlimi, për një të tretën, i numrit të gjenderalëve dhe të admiralëve.
XS
SM
MD
LG