Ndërlidhjet

KATAR


Në videokasetën e emituar nga rrjeti televiziv “al Jazzera” me seli në Katar, terroristi i dyshuar Osama bin Laden thotë se perëndimi po zvillon një kryqëzatë anti-islamike dhe pohon se sulmet terroriste të 11 shtatorit kundër Amerikës kishin qëllim të detyrojnë SHBA-të të ndërpresin mbështetjen e Izraelit.
Komentet sugjerojnë se videokaseta mund të jetë xhiruar nga mesi i dhjetorit,por vendi nuk dihet,kurse zyrtarët e “al Jazerës” thanë se ajo u ishte dërguar nga Pakistani.
XS
SM
MD
LG