Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KRAFORD/TEKSAS


Shtetet e Bashkuara do të intensifikojnë përpjekjet për ta ndihmuar Rusinë dhe ish republikat tjera Sovjetike për të ruajtur materialet bërthamore, asgjësimin e armëve dhe riorientimin e talentit të shkencëtarëve të armatimit, thotë Shtëpia e Bardhë.
Zyrtarët thonë se një shikim i urdhëruar nga presidenti George Bush mbi 30 programet e përbashkëta për ndalimin e liferimit në vlerë prej 750 milion dollarë të falura, ka gjetur se shumica janë përdorur me vend.
XS
SM
MD
LG