Ndërlidhjet

KAIRO


Organizata e vendeve eksportuese të naftës, OPEC, nga mbledhja ministrore në Kairo, konfirmoi se grupi do të zvogëlojë prodhimin e naftës për një milion e pesëqind mijë barrela në ditë.
Siç pritet, me këte masë do të mbështeten çmimet e naftës që ranë së fundit nën 20 dollarë për barrel.
Zvogëlimi i prodhimit fillon nga një janari dhe do të zgjasë gjashtë muaj.
XS
SM
MD
LG