Ndërlidhjet

PARIS


Shkalla e papunësisë ka vazhduar të jetë e lartë në Francë, Japoni dhe në Shtetet e Bashkuara, nga rënia globale ekonomike pas sulmeve terrosriste të 11 shtatorit.
Në Francë shkalla e papunësisë në nëntor është rritur 9 % nga 8.9 % kundrejt tetorit, në Japoni 5.5%, kurse në Shtetet e Bashkuara 5,7 %, që është nga më të lartat në gjashtë vitet e fundit.
XS
SM
MD
LG