Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kombet e Bashkuara kanë demantuar shkrimet e gazetës “Washington Post”, sipas të cilave oficerë të policisë së Kombeve të Bashkuara kanë qenë të ndërlikuar në trafikimin me femra në Bosnjë.
Në komunikatë thuhet se asnjë oficer i policisë së OKB-së nuk është gjetur të jetë i ndërlikuar në trafik me femra në Bosnjë.
Autoritetet,ndërkaq, thonë se trafikimi seksual në Bosnjë ka përfshirë mijëra femra nga Rumania, Moldavia, Rusia, Bellorusia, Ukraina dhe ish- republikat jugosllave.
XS
SM
MD
LG