Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kan pritur me keqardhje dorëheqjen e Hans Hakerupit,si shef i UNMIK-ut,duke thënë se ai i ka kontribuar dukshëm vendosjes së paqës dhe demokracisë gjatë shërbimit si përfaqësues special i sekretarit të përgjithëshëm të OKB-së.
Zëdhënësi i Stejtdepartmentit, Philip Reeker ka thënë se Shtetet e Bashkuar çmojnë frymën e kolegialitetit dhe bashkëpunimit që karakterizoi marrëdhënjet me përfaqësuesin special, duke shtuar se autoritetet e SHBA-ve presin të vazhdojnë bashkëpunimin e ngushtë me pasardhësin e tij.
XS
SM
MD
LG