Ndërlidhjet

MOSKË


Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Rusi, Alexander Vershbow ka thënë se Uashingtoni ka ndihmuar për ndërprerjen e ndihmës finansiare dhe ushtarake të terroristëve që operojnë në Çeçeni, sikurse Khatebi, një komandant nga mesi i separatistëve çeçenë, i lindur në Jordani.
Ambasadori Vershbow ka thënë se megjithë bashkëpunimin me Rusinë në luftimin e terrorizmit ndërkombëtar, qeveria e Shteteve të Bashkuara mbetet e brengosur lidhur me fushatën ushtarake ruse në Çeçeni, e cila ka qenë subjekt ankesash nga organizatat për të drejtat e njeriut dhe Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG