Ndërlidhjet

SARAJEVË


I dërguari special i Kombeve të Bashkuara në Bosnje-Hercegovinë ka thënë se vendi ka shënuar përparim drejt integrimeve evropiane dhe vendosjes së shtetit ligjor.
Jacques Paul Klein i bëri këto komente pas dhënies së diplomave për 17.000 pjesëtarë të policisë.
I dërguari i Kombeve të Bashkuara tha se ky proces do shpie në institucionalizimin e policisë multi-etnike në Bosnje, në pajtim me standardet ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG