Ndërlidhjet

CRAWFORD-TEKSAS


Shtetet e Bashkuara i mbeten të përkushtuara luftës kundër terrorizmit në vitin 2002, dhe askush nuk mund ta dijë se sa do të zgjatë kjo luftë, ka thënë presidenti amerikan George Bush.
Forcat amerikane nuk do të largohen nga Afganistani, për deri sa Uashingtoni nuk gjykon se misioni anti-terrorist ka përfunduar, ka thënë Bush.
Qëllimet amerikane në Afganistan mbeten vazhdimi i ndjekjes së kryeterroristit të dyshuar Osama bin Laden, shkatërrimi i rrjetit Al Kaida, si dhe krijimi i sigurisë dhe stabilitetit politik për qeverinë e re Afgane, ka thënë presidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG