Ndërlidhjet

YEREVAN


Armenia ia dha kontrollin e disa qendrave industriale
Rusisë, si kompenzim për shlyerjen e borxhit prej 98 milionë dollarë ndaj Moskës.
Tre qendrat hulumtuese dhe dy centralet në kryeqytetin armen Erevan, para shpërbërjes së Bashkimit Sovjetik kanë qenë pronë e kompleksit ushtarak industrial sovjetik.
XS
SM
MD
LG