Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i Dytë në meshën e përmbylljes së mot-moteve është lutur që 2002 të jetë vit i paqës dhe ka ftuar njerëzit t’i “harrojnë armiqësitë” dhe të fillojnë Vitin e Ri në dashuri dhe paqë.
Papa ka theksuar vlerat e familjes dhe të martesës, me rastin e Ditës së shenjtë të familjes që kremton Kisha katolike.
XS
SM
MD
LG