Ndërlidhjet

ANKARA


Turqia i ka bllokuar llogaritë bankare të 131 personave dhe organizatave, në kuadër të fushatës ndërkombëtare kundër grupeve të ndërlidhura me kryeterroristin e dyshuar Osama bin Laden dhe rrjetin Al Kaida.
Lista e shpallur në Gazetën Zyrtare të Turqisë, i përfshin Bin Ladenin dhe Al Kaidën, si dhe grupet islamiste në Egjipt, Libi, Uzbekistan dhe Somali.
XS
SM
MD
LG