Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bankat janë rihapur sot në Kosovë, ndërsa rradhë të gjata njerëzish vërehen pranë tyre në përpjekje për të tërhequr euron, që prej dje është bërë valuta kryesore e shkëmbimit. Deri në fund të shkurtit shit-blerjet mund të kryhen në marka dhe euro, ndërsa prej muajit mars, në treg do të qarkullojë vetëm euro.
XS
SM
MD
LG