Ndërlidhjet

FRANKFURT


“Hyrja e monedhës euro në qarkullim të gjerë po shkon më mirë nga c’pritej” – ka deklaruar Euxhenio Solans, anëtar i bordit për tranzicionin e euros, pranë Bankës Qendrore Europiane. Disa incidente të regjistruara në Greqi, Itali dhe Francë, nuk janë konsideruar serioze nga autoritetet bankare, të cilët raportojnë se këmbimi i parasë po kalon jashtëzakonisht mirë në Gjermani.
XS
SM
MD
LG