Ndërlidhjet

MOSKË


Zyrtarë të lartë rusë për të drejtat e njeriut, pohojnë se, krahasuar me vitin e shkuar, Rusia nuk ka bërë asnjë hap përpara në përmirësimin e të drejtave të njeriut. Ombudspersoni Oleg Mironov, thotë se njerëzit e thjeshtë vazhdojnë të ndjehen të pashpresë kur përballen me policinë apo sistemin gjyqësor dhe se në një shkallë të konsiderueshme, atyre u privohen disa liri sociale dhe politike.
XS
SM
MD
LG