Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bankat u rihapën sot në Kosovë, ndërsa rradhë të gjata njerëzish u grumbulluan para tyre në përpjekje për të tërhequr euron, që prej dje është bërë valuta kryesore e shkëmbimit. Deri në fund të shkurtit shit-blerjet mund të kryhen në marka dhe euro ndërsa prej muajit mars, në treg do të qarkullojë vetëm euro.
XS
SM
MD
LG