Ndërlidhjet

MADRID


Bashkimi Europian, ka nxitur presidentin e ri të Argjentinës, Eduardo Duhalde, të zhvillojë një plan ekonomik të plotë, të qëndrueshëm dhe realist. Duhalde, presidenti i pestë i Argjentinës në dy javë, pritet të paraqesë platformën e tij ekonomike brenda së premtes. Këshilltarët e tij sinjalizojnë se plani mund të përfshijë zhvleftësimin në masën 30 deri 40 % të monedhës së Argjentinës, pesos.
XS
SM
MD
LG