Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dy ekipe kërkimore thonë se kanë klonuar gjenetikisht 5 derrkuca, në mënyrë që organet e tyre të mund të përdoren si transplante tek qeniet njerëzore. Mundësimi i modifikimeve në nivel gjenetik, shihet si një hap revolucionarizues për zëvendësimin e qelizave të zemrës, veshkave, lëkurës dhe organeve të tjera tek njeriu apo kurimin e sëmundjeve si Parkinson dhe Alzhajmer.
XS
SM
MD
LG