Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjermania ka shfaqur interesim që të përmbushë vendin e shprazët të kryeadministratorit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, pas largimit të Hans Hakerupit, thonë diplomatë perendimorë në Prishtinë.
Michael Steiner, këshilltar për politikën e jashtme i kancelarit Schroeder, deri nga nëntori, është përmendur në qarqet diplomatike si kandidat i mundshëm, sipas burimeve në Prishtinë, në Bashkimin Evropian dhe në selinë e OKB-së në Nju Jork, raporton agjencia Rojter.
Shefin e UNMIK-ut e emëron sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan.
XS
SM
MD
LG