Ndërlidhjet

SIDNEJ


Zjarrfikësit në Australi ende ballafaqohen me më se 100 zjarre të veçanta anembanë shtetit Nju South Wales, të shkaktuara të shumtën nga njerëz piromanë.
Stihia e zjarrit, e nxitur edhe nga moti i nxehtë dhe i thatë, ka shkatërruar gjysëm milionë hektarë shkurrash në ate shtet që nga 22 dhjetori, kurse 15 persona janë arrestuar për vënie zjarri, por deri tash nuk ka patur viktima.
XS
SM
MD
LG