Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i Misionit të Zyrës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, ambasadori John Menzis, ka shfaqur besimin se egzistojnë mundësi për qasje të reja në ndërtimin e koalicionit qeveritar në Kosovë.
Në komunikatën e shpallur pas takimeve me zyrtarët e katër partive më të mëdha politike ambasadori Menzis thotë se Kosova duhet të ketë institucionet qeverisëse dhe sikurse gjithë qytetarët e Kosovës, pret të shohë që liderët politikë të lëvizin përpara në këtë drejtim.
XS
SM
MD
LG