Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria e re e përkohshme e Afganistanit dhe Forca Ndërkombëtare për Mbështetjen e Sigurisë në Afganistan, ISAF, nënshkruan Marrëveshjen për vendosjen e forcës paqëruajtëse ndërkombëtare.
Marrëveshjen e nënshkruan në Kabul, gjenerali britanik John McColl, komandant i ISAF-it dhe ministri i Brendshëm i Afganistanit,Yunis Qannoni.
XS
SM
MD
LG