Ndërlidhjet

XHERIKO, Bregu Perëndimor


Në përpjekje për të kthyer procesin e paqes në rrjedhë, i dërguari i Shteteve të Bashkuara për Lindjen e Mesme, Antoni Zini, është takuar me zyrtarë të lartë palestinezë. Pas bisedimeve me kryenegocijatorin Saeb Erekat, Antoni Zini tha se është shpresë plotë dhe i inkurajuar nga raundi i tanishëm diplomatik.
XS
SM
MD
LG