Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një oficer i policisë së Kombeve të Bashkuara në Kosovë është arrestaur pasi në banesën e tij në Pejë ishte plagosur rëndë një femër 23 vjeçare që vdiq në spital, njoftoi zëdhënësi Derek Chappell.
Zëdhënësi tha se ishte plagosur jo seriozisht edhe polici, por besohet se ata kanë qenë vetëm në banesë dhe nuk është përzier ndonjë person tjetër.
XS
SM
MD
LG