Ndërlidhjet

SARAJEVË


Ish lideri i myslimanëve të Bosnjës, Alia Izetbegoviq, u kthye në Sarajevë pas trajtimit mjekësor në Arabinë Saudite nga problemet në zemër. Familja mbretërore Saudite organizoi transportimin dhe trajtimin special mjekësor të Izetbegoviqit, i cili tani do të vazhdojë terapinë në Sarajevë.
XS
SM
MD
LG