Ndërlidhjet

SHKUP


Pjesëtarë të kabinetit qeverisës të Maqedonisë mësohet të kenë qenë mbrëmë tek kryetari i shtetit, Boris Trajkovski dhe të kenë biseduar për gjendjen e sigurisë në vend.
"Gjendja e sigurisë në Maqedoni është e qëndruesme, ndërsa forcat ushtarake-policore ndodhen në pozicionet që janë të rëndësishme për paqen dhe stabilitetin e shtetit", u shpreh pas takimit Vllado Popovski, ministër i Mbrojtjes i ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG