Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zëdhënësi i Komisionit Europian, Gerasimos Tomas, kumtoi sot se dy të tretat e transaksioneve me para kesh, po bëhen tanimë në euro. Ai veçoi Hollandën, Irlandën, Portugalinë, Finlandën dhe Francën për hapa të mëdhenj në këmbimin e valutave të tyre kombëtare me euron.
XS
SM
MD
LG