Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i Spanjës, Jose Maria Aznar dhe Komisioneri i Bashkimit Eropian, Romano Prodi u takuan në Madrid që të diskutojnë çështjet parësore në gjashtë muajt e presidencës spanjolle me Bashkësinë.
Spanja, e cila mori presidencën e Bashkimit Evropian nga Belgjika në një janar, pritet të përqëndrohet në luftën kundër terrorizmit ndërkombëtar dhe çështjet e zgjerimit të mëtejshëm të Bashkësisë.
XS
SM
MD
LG