Ndërlidhjet

MADRID


Kryeministri i Spanjës, Jose Maria Aznar ka thënë se luftimi i terrorizmit është prioriteti më i lartë i presidencës spanjolle të Bashkimit Evroipan në gjashtë muajt e ardhshëm.
Pas bisedimeve në Madrid me Komisionerin e Bashkimit Evropian, Romano Prodi, Aznar tha se Spanja do të kërkojë nga anëtarët e Bashkësisë që të miratojnë ligje antiterroriste sa më parë dhe do të synojë njëherit përforcimin e bashkëpunimit me Shtetet e Bashkuara dhe Rusinë.
XS
SM
MD
LG