Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

RAMALLAH


Autoriteti palestinez ka ngritur një komitet të lartë që do të hetojë akuzat e Izraelit për kontrabandë me armë nga ana e palestinezëve dhe ka përsëritur propozimin që në këto hetime të marrin pjesë edhe përfaqësues nga Kombet e Bashkuara, Shtetet e Bashkuara, Rusia dhe Bashkimi Evropian.
Ministri palestinez për informim, Abed Rabbo tha se Izraeli ka refuzuar ofertën e palestinezëve për bashkëpunim në këto hetime.
XS
SM
MD
LG