Ndërlidhjet

ZAGREB


Kroacia ka kërkuar nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara që t’i japë fund misionit të vet në Prevllakë dhe të tërheqë ekipin e vogël të paqëruajtësve brenda gjashtë muajve.
Në letrën e tij, amabasadori kroat në Kombet e Bashkuara, Ivan Simonoviq, thotë se qeveria e tashme jugosllave nuk e vë në pyetje integritetin territorial të Kroacisë.
XS
SM
MD
LG