Ndërlidhjet

SARAJEVË


Kombet e Bashkuara kanë larguar nëntë oficerë të policisë së Bosnjës dhe përgjithmonë u ka ndaluar të ushtrojnë detyra policore pasi kishin gjetur se ata kanë bërë një vistër krimesh, njoftoi zëdhënësi Stefo Lehman.
Largimet e fundit janë pjesë e tentimeve të Kombeve të Bashkuara që të pastrojnë forcat policore të Bosnjës nga kriminelë dhe oficerë me biografi të errët nga koha e luftës.
XS
SM
MD
LG