Ndërlidhjet

MOSKË


Kryetari i Dhomës së Poshtme ruse, Gennady Seleznyov ka thënë se nuk do të ishte e dëshirueshme për Shtetet e Bashkuara që të ngrejnë baza të përhershme në Azinë Qendrore.
Gjatë një vizite në Kazakistan, ai ka thënë se anëtarët e Komonveltit të Shteteve të Pavaruara nuk duhet të marrin asnjë vendim për këte çështje pa konsultime të përbashkëta.
Shtetet e Bashkuara dhe aleatët, në kuadrin e fushatës antiterroriste, kanë vendosur trupa në Uzbekistan dhe Taxhikistan, dhe një bazë ngritet në Kirgistan.
XS
SM
MD
LG