Ndërlidhjet

KAIRO


I deleguari i Kombeve të Bashkuara për paqë në Lindje të Afërt, Terje Larsen duke filluar turneun rajonal në Kajro, tha se për herë të parë Bashkimi Evropian, Kombet e Bashkuara, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia, që të gjithë pajtohen për nevojën e themelimit të shtetit palestinez.
Por, ka thënë Larsen, palët e ndërlikuara janë të paafta të bëjnë progres.
XS
SM
MD
LG